Levering en verzending worden verzorgd door het Jumplein team. Elk pakket is voorzien van Track & Trace en wordt voor u als klant geheel GRATIS verzonden.

Gemiddeld bedragen onze levertijden 7 tot 14 werkdagen.

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden, maar in piekperiodes kan het soms iets langer duren.

Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@jumplein.nl.

Wij zijn er zeer trots op dat wij gratis wereldwijde verzending bieden op alle bestellingen. Klanttevredenheid blijft onze hoogste prioriteit en we doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. 

Onze missie is om u toegang te geven tot de nieuwste trending producten en gadgets met de beste prijs, grootste assortiment en gratis verzending.

Wij hebben niet al onze producten op voorraad om verspilling te voorkomen. Sommige producten worden daarom rechtstreeks verzonden vanuit onze leveranciers of secundaire magazijnen, afhankelijk van uw land en bestelling. In lijn met onze missie stelt dit ons in staat u gratis verzending aan te bieden met de beste prijs en het grootste assortiment - en het is het beste voor het milieu - samen voorkomen we afval. Afhankelijk van uw land, kan onze levertijd variëren van één tot drie weken.

Als u meerdere producten bestelt, is er een kans dat u uw producten apart ontvangt. Dus als u al een pakket heeft, wacht dan op het andere product. 

Let op, de levertijd is exclusief inklaring/douane vertragingen (indien van toepassing).

Vertragingen bij verzending: Sinds de pandemie zijn er veel factoren die nog steeds van invloed zijn op de verzendtijd over de hele wereld. Hoewel de verzending op vele markten gestabiliseerd is, zijn onvoorziene vertragingen nog steeds mogelijk. Klanttevredenheid blijft onze topprioriteit en we doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten uw deur zo snel mogelijk bereiken. Wij zullen ons uiterste best doen om u op de hoogte te houden van eventuele vertragingen in de verzending.